Fuktighet og luft som samler seg i klima-anlegget i biler gir perfekte vekstvilkår for mikro-organismer og bakerier. Når anlegget skrus på blåser viftene disse organismene rundt i bilens kupè.

Mist er en proffesjonell, prisvinnende behandling som fjerner disse mikroorganismene. Behandlingen benytter en liten bærbar 12 Volt rengjøringsmaskin som forstøver en egen spesialutviklet rensevæske. Mist produserer ved hjelp av ultralyd mikroskopiske dråper som gir en tåke-lignende effekt. Disse små dråpene blir blåst rundt i bilens kupè  og inn i de minste deler av ventilasjonsanlegget. Mist er derfor overlegent mer effektiv enn andre typer klimaanleggsrens og sprayer på markedet.

Ved å bruke Mist behandlingen fjerner du mikroorganismer, mugg og bakterier selv på steder det ellers er vanskelig å komme til. Dette er i sin tur fører til at bilen får sin gode luftkvaliet tilbake. Men dette er ikke det eneste Mist behandlingen gjør. Den fjerner også vond lukt ved å innkapsle og absorbere den. Mist fjerner lukt fra sigarettrøyk, kjæledyr, matrester og annet som kan skape uønsket lukt.