Vi startet vår virksomhet i 1987, etter overtagelse av agentur fra annen forhandler. Mazda har vært representert i distriktet siden 1970, og har en av de største rullende bilparker. I 1993 ble vi også forhandler av Hyundai, så vi har lang og god erfaring fra disse to merkene som vi er veldig stolte av.
 
Bedriften er i dag et komplett bilanlegg. Vår salgsavdeling selger nye Mazda og Hyundai, og har til enhver tid et godt utvalg av gode bruktbiler.

På vårt verksted får du utført alt fra mekanisk service og vedlikehold til periodisk kjøretøykontroll uansett bilmerke. Vårt verksted har alle offentlige godkjenninger for person og varebiler.

Karosseriverkstedet er utrustet med rettejigg og lakkboks, og tar reparasjoner av alle merker. Vi har avtale med alle de store forsikringsselskapene for utbedring av skader og lakk.

I vår deleavdeling finner du alltid et rikt utvalg av originale deler, i tillegg til tilbehør og ekstrautstyr til din Mazda eller Hyundai. Gjennom våre samarbeidspartnere skaffer vi deler til alle bilmerker.

Mange av våre medarbeidere har erfaring tilbake til tidlig på syttitallet,og vår målsetting har alltid vært å ha en svært fornøyd kundemasse.

Vi setter stor pris på enhver konstruktiv tilbakemelding, enten du har kjøpt bil av oss, benyttet deg av våre verkstedtjenester, eller vært i kontakt med oss på andre måter. Uansett så lover vi å ta deg på alvor.

Vi ønsker deg velkommen til Ulstein Bil AS, din komplette bilforhandler.